Covrigei cu mac

Covrigei cu mac

1,00 lei

Ingrediente: făină albă de GRÂU, grăsime vegetală nehidrogenată de palmier, zahăr, semințe de mac 0,03%, sare iodată, drojdie, aromă de fistic.

Poate conține urme de SUSAN.

Gramaje: punga 80g.

Golește
SKU: N/A Categorie: Tags: ,

Covrigei cu mac, clasic sau modern?

Este cerere mare de covrigei cu mac in Tinutul Dulciurilor. Se aud vesti ca sunt la fel de renumiti si in Tinutul Povestilor, ba chiar si in Tinutul Oamenilor.

Ce poti oare sa imbuntatesti la o reteta clasica? Rontaila stie ca nu poti sa strici retetele clasice, gustul trebuie sa fie exact acelasi de cand ai mancat prima data covrigei cu mac. Se concentreaza pe ingrediente naturale si pe respectarea intocmai a gustului clasic.

Rontaila isi aduce aminte bine de primii lui covrigei cu mac pe care i-a mancat cand era mititel. Au fost atat de buni incat i-a mancat pe toti! Cine stie, poate acum este maestru covrigar din cauza acelor covrigei. Te si intrebi, cum isi gasesc iepurasii pasiunea in viata?

Azi, iepurasul Rontaila se da peste cap sa asigure cererea mare din preajma petrecerilor. E o mare aglomeratie de iepurasi in bucatarioara lui. Unii prepara aluatul, unii incalzesc cuptorul, altii fac covrigeii din aluatul proaspat si altii ii supravegheaza sa se coaca exact cat trebuie.

Rontaila topaie de la unul la altul, da comenzi si supravegheaza totul. Doar el are voie sa spuna cand aluatul este gata. Rontaila gusta din el sa vada daca are proportia potrivita de grasime vegetala, sare de mare si zahar. Inainte de a baga covrigeii in cuptor verifica sa fie destule seminte de mac pe covrigei.

Dupa fiecare sarja toti iepurasii stau la masa in bucatarioara, rontaie covrigei cu mac si deapana amintiri de la petrecerile trecute, razand in hohote. Nu stau prea mult insa pentru ca trebuie sa pregateasca alta sarja.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Greutate

80g

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Covrigei cu mac”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.