Concurs Paste Rontaila

Regulament Concurs de Paște Ronțăilă

 

Regulament Concurs de Paște Ronțăilă – ”Ghicește numărul de covrigei din borcan”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Ghicește numărul de covrigei din borcan” (denumit in continuare „Concursul”) este SC TIMO SERV SRL, cu sediul in Braila, Str. Sandu Aldea nr 1, România, CUI: Ro4873954, inregistrata cu Nr. Reg. Comertului J09/1315/1993. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 24 aprilie– 02 mai  2021 pe pagina de Facebook Ronțăilă – https://www.facebook.com/rontaila

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai SC TIMO SERV SRL  precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/. Concursul nu este in niciun fel sponsorizat, aprobat, administrat sau asociat cu Facebook.

 

 SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

 

 SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Ronțăilă de pe Facebook sau de pe site-ul Organizatorului www.rontaila.ro. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 24 aprilie– 02 mai  2021, astfel:

  1. Dau Like la pagina Ronțăilă devenind astfel fan al paginii de Facebok Ronțăilă.
  2. Lasă un comentariu la postarea aferentă concursului prin care ghicește numărul de covrigei aflați în borcanul din poză concursului.
  3. Menționează în comentariul făcut la postarea concursului 3 prieteni de pe Facebook care consideră că le-ar plăcea produsele Ronțăilă.

Fiecare utilizator are dreptul doar la un singur comentariu pentru acest concurs, în caz contrar fiind descalificat.

 SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se vor acorda ca premiu 3 pachete (1 pachet/castigator).

Fiecare pachet va contine:

▪ 1x filtru de cafea Westood CM4277 

▪ 1x punga covrigei sarati Ronțăilă 80g

▪ 1x punga covrigei vanilați Ronțăilă 80g

▪ 1x punga covrigi cu seminte de in Ronțăilă 500g

▪ 1x punga covrigi de Brăila 250g

▪ 1x punga covrigei cu lapte și miere Școlarul 150g

▪ 1x punga covrigei cu ulei de măsline Ronțăilă 150g

▪ 1x punga covrigi cu tărâțe, fără sare și fără zahăr Ronțăilă 250g

▪ 1x punga covrigei pentru bere Ronțăilă 250g

▪ 2x cutii Covrigi Big Brezel 

 

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii va fi desemnați participanții care au ghicit numărul corect de covrigei aflați în borcanul postat pe pagina de concurs.

În situația în care sunt mai mulți participanți care au ghicit numărul corect de covrigei din borcan, căștigătorii vor fi desemnați în ordinea cronologică a postărilor efectuate.

În situația în care numărul de covrigei din borcan nu este ghicit, se vor acorda premiile participanților cu postările având numerele cele mai aproapiate de valoarea reală și în ordinea cronologică a postărilor efectuate de către participanți.

Toti participantii la Concurs trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pana pe data de 7 mai 2021 după incheierea desemnarii castigatorilor, astfel: li se va afisa numele pe pagina Ronțăilă de pe Facebook într-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 48 de ore informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va desemna alti castigatori noi prin aceleasi metode prezentate anterior. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 2 mai 2021, ora 23:59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea acestuia.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Ronțăilă. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook Ronțăilă si pe site-ul Ronțăilă la adresa: https://www.rontaila.ro/regulament-concurs-paste-rontaila/

 

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Nu se aplica taxe si impozie prezentului Concurs.Taxa de livrare a coletelor catre caștigători va fi suportată de către Organizator.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre SC TIMO SERV SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

2 comments for “Regulament Concurs de Paște Ronțăilă

  1. <a href="http://fb" class="url" rel="ugc external nofollow">Marioara Gurgu</a>
    aprilie 29, 2021
    Răspunde

    Covrigii Ronțăilă cele mai bune produse de calitate superioara, super gust

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − seven =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.