Produse de panificatie proaspete

Misiunea noastra este sa livram covrigi, covrigei si alte produse de panificatie proaspete si gustoase pe piata interna si externa. Ne dorim ca brandul nostru, “Rontaila”, sa devina simbolul calitatii si al ingredientelor naturale.

 

 

Produse de panificatie recunoscute

Viziunea noastra este o lume in care gustoasele produse de panificatie TIMO SERV sa fie recunoscute si apreciate de toata lumea. Sa insoteasca oamenii in toate momentele simple care aduc vietii fericire si implinire: un film cu prietenii, o gustare sanatoasa intre mese, pauza mare a elevilor sau pur si simplu o rontaiala la meciul echipei favorite.

 

Valorile noastre

 

Dezvoltare continua – cautam permanent sa consolidam pozitia firmei TIMO-SERV  pe piata interna, dar si sa ne extindem pe piata externa.

Calitate – avand tot timpul ca obiectiv asigurarea unei calitati inalte a produselor si serviciilor noastre, ne imbunatatim constant baza materiala si asiguram angajatilor nostri un climat propice dezvoltarii personale si profesionale.

Clienti multumiti – pozitionam clientul in centrul gandirii si preocuparilor noastre si oferim solutii adaptate nevoilor si dorintelor sale. Tratam cu toata seriozitatea sugestiile clientilor nostri care sunt un factor important de dezvoltare si imbunatatire a serviciilor TIMO-SERV.

Inovare – Dezvoltam mereu produse de panificatie si servicii noi care sa ne asigure o pozitionare cat mai buna pe piata.