Covrigi pe sir facuti din ingrediente naturale, numai buni de rontait.
Iepurasul Rontaila stie ca de sarbatori lumea cumpara covrigi pe sir ca sa fie daruiti. Iepurasului nostru ii place foarte mult sa daruiasca si sa primeasca daruri. Intr-o dimineata, stand pe prispa casei lui din Tinutul Dulciurilor, s-a gandit ce fel de covrigi ar vrea el sa primeasca.
S-a gandit ca ar vrea in primul rand sa fie mari si aratosi. Si crocanti. Si buni la gust. Apoi, dupa ce a stat putin pe ganduri, s-a gandit ca ar vrea sa primeasca mai multi, nu doar cate unul.
Apoi a intrat in bucatarioara lui si a pregatit niste covrigi mai grosi si mai crocanti decat covrigii simpli. Ca sa para mari si sa fie si buni de rontait.
Dupa ce termina de facut o sarja, intotdeauna ii gusta chiar el. Vrea sa fie sigur ca toti cei care vor primi covrigi vor fi incantati. Apoi ii insira pe o sfoara pana aduna cate un kilogram. Ii baga chiar si in folie vidata ca sa se mentina proaspeti mai mult timp.
Bineinteles, sunt covrigi facuti din aceleasi ingrediente naturale pe care le foloseste mereu Rontaila: faina alba de grau, grasime vegetala nehidrogenata de palmier, sare iodata, zahar si drojdie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.