Concurs Facebook Rontaila

Regulament Concurs Facebook

 

Regulament Concurs Facebook Ronțăilă – ”Ghicește noul produs Ronțăilă”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Ghicește noul produs Ronțăilă” (denumit in continuare „Concursul”) este SC TIMO SERV SRL, cu sediul in Braila, Str. Sandu Aldea nr 1, România, CUI: Ro4873954, inregistrata cu Nr. Reg. Comertului J09/1315/1993. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 01 octombrie– 10 octombrie  2020 pe pagina de Facebook Ronțăilă – https://www.facebook.com/rontaila

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai SC TIMO SERV SRL  precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/. Concursul nu este in niciun fel sponsorizat, aprobat, administrat sau asociat cu Facebook.

 

 SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

 

 SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Ronțăilă de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 01 octombrie – 10 octombrie 2020, astfel:

  1. Dau Like la pagina Ronțăilă devenind astfel fan al paginii de Facebok Ronțăilă si like la postarea concursului.
  2. Lasă un comentariu la postarea aferentă concursului prin care ghicește noul sortiment de produse Ronțăilă.

 SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se vor acorda ca premiu 10 pachete (1 pachet/castigator)

Fiecare pachet va contine:

▪ 1x pereche de boxe PC Expert Digital, 3W, USB 

▪ 1x punga covrigei sarati Ronțăilă 80g

▪ 1x punga covrigei vanilați Ronțăilă 80g

▪ 1x punga covrigei cu susan Ronțăilă 80g

▪ 1x punga covrigi de Brăila 250g

▪ 1x punga covrigei cu lapte și miere Școlarul 150g

▪ 1x punga covrigei cu ulei de măsline Ronțăilă 150g

▪ 1x punga covrigi cu tărâțe, fără sare și fără zahăr Ronțăilă 250g

▪ 2x cutie produs nou din gama Ronțăilă

 

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii va fi desemnati prin tragere la sorti in data de 11.10.2020. Toti participantii la Concurs trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pana pe data de 14 octombrie 2020 dupa incheierea tragerii la sorti, astfel: li se va afisa numele pe pagina Ronțăilă de pe Facebook intr-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 48 de ore informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage alti castigatori noi prin aceleasi metode prezentate anterior. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 10 octombrie 2020, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea acestuia.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Ronțăilă. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook Ronțăilă si pe site-ul Ronțăilă la adresa: https://www.rontaila.ro/regulament-concurs-facebook/

 

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Nu se aplica taxe si impozie prezentului Concurs.Taxa de livrare a coletelor catre caștigători va fi suportată de către Organizator.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre SC TIMO SERV SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

2 comments for “Regulament Concurs Facebook

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 17 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.