Concurs Facebook Ronțăilă – rezolvă puzzle-ul lui Ronțăilă

 

Regulament Concurs de Crăciun Ronțăilă – ”Rezolvă puzzle-ul lui Ronțăilă”

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Rezolvă puzzle-ul lui Ronțăilă” (denumit in continuare „Concursul”) este SC TIMO SERV SRL, cu sediul in Braila, Str. Sandu Aldea nr 1, România, CUI: Ro4873954, inregistrata cu Nr. Reg. Comertului J09/1315/1993. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 06.12.2021– 19.12.2021 pe pagina de Facebook Ronțăilă – https://www.facebook.com/rontaila

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai SC TIMO SERV SRL  precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/. Concursul nu este in niciun fel sponsorizat, aprobat, administrat sau asociat cu Facebook.

 

 SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii, identificarii castigatorilor si transmiterii coletelor catre acestia .

 

 SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Ronțăilă de pe Facebook sau de pe site-ul Organizatorului www.rontaila.ro. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 06.12.2021– 19.12.2021, astfel:

  1. Dau Like la pagina Ronțăilă devenind astfel fan al paginii de Facebok Ronțăilă.
  2. Lasă un comentariu la postarea aferentă concursului prin care ghicește combinația corectă care rezolvă puzzle-ul prezentat în concurs. In cazul in care aceasta nu exista printre variantele propuse, se va specifica in comentariu acest lucru.
  3. Menționează în comentariul făcut la postarea concursului 3 prieteni de pe Facebook care consideră că le-ar plăcea produsele Ronțăilă.

Fiecare utilizator are dreptul doar la un singur comentariu pentru acest concurs, în caz contrar fiind descalificat.

 SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se vor acorda ca premiu 10 pachete (1 pachet/castigator).

Fiecare pachet va contine:

▪ 1x jucarie – rechin/pește tip balon zburător cu telecomandă 

▪ 1x jucarie – set contructie cu 28 de piese

▪ 1x punga covrigei sarati Ronțăilă 80g

▪ 1x punga covrigei vanilați Ronțăilă 80g

▪ 1x punga covrigi de Brăila 250g

▪ 1x punga covrigei cu lapte și miere Școlarul 150g

▪ 1x punga covrigi cu tărâțe, fără sare și fără zahăr Ronțăilă 250g

▪ 1x cutie Covrigi Big Brezel cu susan

▪ 1x cutie Covrigi Big Brezel cu ceapă

 In functie de decizia Organizatorului, premiile se pot DOAR suplimenta numeric in functie de caracteristicile concursului desfasurat si de disponibilitatea stocurilor existente.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorii vor fi aleși în mod aleatoriu doar dintre acei participanți care :

1.Au ghicit combinația corectă cu piesele lipsă din puzzle-ul prezentat pe pagina de concurs sau a specificat ca aceasta combinatie nu este prezenta printre variante propuse in concurs.

2.Au dat like paginii oficiale de facebook a organizatorului concursului – pagina de facebook Ronțăilă.

3.Au menționat 3 prieteni virtuali de pe Facebook în cadrul comentariului postat în acest concurs.

Toti participantii la Concurs trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pana pe data de 22.12.2021 după incheierea desemnarii castigatorilor, astfel: li se va afisa numele pe pagina Ronțăilă de pe Facebook într-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 24 de ore informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va desemna alti castigatori noi prin aceleasi metode prezentate anterior. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 19.12.2021, ora 23:59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea acestuia.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Ronțăilă. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe pagina de Facebook Ronțăilă si pe site-ul Ronțăilă la adresa: https://www.rontaila.ro/concurs-rontaila-rezolva-puzzle/

 

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Nu se aplica taxe si impozie prezentului Concurs.Taxa de livrare a coletelor catre caștigători va fi suportată de către Organizator.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre SC TIMO SERV SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.